Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FAHRETTİN ALTUN

Kontrolsüz Kemal Efendi

15 Temmuz öncesinde "emin olun bunun yurtdışına çıkmaktan başka bir çaresi yoktur, Erdoğan'ı kastediyorum. Fakat kaçsa bile biz onu bulup getireceğiz. Yargılanacak" diyen kişi kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu!
FETÖ'nün 17 Aralık 2013'te yapmaya kalktığı yargı ve emniyet darbesine atıfla "17 Aralık benim doğum günümdür" diyen kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu!
Partisinin TBMM'deki grup toplantısında FETÖ'nün montaj kasetlerini dinleten, FETÖ'nün karanlık savcısı Celal Kara'ya övgüler yağdıran kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu!
Peki, 30 Mart, 10 Ağustos, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde FETÖ'nün ihtiyaç duyduğu yalanları seçim meydanlarında söyleyen kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu!
Darbeye ortam hazırlamak için FETÖ'yle işbirliği halinde hareket eden PKK'nın ve DEAŞ'ın 15 Temmuz öncesindeki her terör faaliyeti sonrasında "katil devlet" iması yapan kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu!
FETÖ'nün devlete karşı cürümleri, terör faaliyetleri ayan beyan ortaya çıktıktan sonra bile, devletin FETÖ'yle mücadelesini kötürüm hale getirmek için uğraşan kimdi?
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu, namı diğer Kontrolsüz Kemal Efendi!
İşte bu kişi şimdi çıkmış, "15 Temmuz kontrollü bir darbedir" diyor.
Yani "tiyatro" imasında bulunuyor.
Tam da Batı'daki şer odaklarının bu milletin 15 Temmuz'da yazdığı diriliş destanını itibarsızlaştırmak için çırpındığı bir dönemde sergileniyor bu sahne.
Bu lafı ilk kim, ne zaman söylemişti?
Fetullah Gülen!
Ne zaman?
16 Temmuz'da!
Madem sen de öyle düşünüyordun o zaman neden söylemedin?
7 Ağustos'ta Yenikapı'da niye rol yaptın?
Kemal Kılıçdaroğlu eğer ortada bir tiyatro varsa, o da senin o gün orada, o sahnede, "kontrollü şekilde" sergilediğin şeyin adıdır.
FETÖ 6 aydır bu yalanı kullanıyor.
Kemal Kılıçdaroğlu da zaten "darbe tutuklularının ifadeleri"ni delil gösteriyor!
Aynı Kılıçdaroğlu, terör örgütleriyle, darbeci suç şebekeleriyle daha etkin şekilde mücadele etmek için ilan edilen "olağanüstü hal"e "darbe" diyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsında Türkiye'nin yerli ve milli siyasetini hedef alan aşağılık FETÖ kampanyasının hangi unsurunu kullanmadı ki Kemal Kılıçdaroğlu?
Belki de FETÖ'ye olan ve bir türlü bitmeyen diyet borcunu ödüyordur, kim bilir?
Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğunun tehlikeye girdiğidir.
Bunu o da biliyor.
"Referandumda evet çıkarsa, yenilgi saymayız" diyerek yerini garanti etmeye çalışıyor.
Darbecilere, işgalcilere, teröristlere şirin görünmek için uğraşıyor.
Kontrolsüzce, çırpınıp duruyor, çırpındıkça batıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA