Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FAHRETTİN ALTUN

17 Aralık Kumpası

Bundan tam 4 yıl önce Fetullah Gülen Terör Örgütü aşağılık bir kumpasla Türkiye'yi teslim almak istedi. Bugün anlıyoruz ki efendileri onların bir an önce Erdoğan hükümetini devirmek için harekete geçmelerini istedi. O melun kumpası Recep Tayyip Erdoğan boşa çıkardı, bu terör örgütünün nemenem bir şer şebekesi olduğunu bu millete anlattı. Basiret sahibi olanlar hemen neyin ne olduğunu, FETÖ'nün 17 Aralık'ta ne yapmaya çalıştığını anladı. FETÖ de efendileri de boş durmadı. Tam 2.5 yıl sonra bu kez askeri işin içine sokarak çok daha kapsamlı bir darbe yapmaya kalkıştılar. Eğer ki bu millet 17 Aralık'ta bu alçak terör şebekesini tanımamış olsaydı, Allah korusun belki de 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşmış olacaklardı.
17 Aralık kumpasını 4 yıl sonra ABD'deki bir sanal dava üzerinden hortlatmak isteyenler bir kez daha çuvalladı. FETÖ'cülerin bu sanal davaya yaptıkları katkılarla millet 17 Aralık kumpasını ve arkasındaki şebekeyi daha iyi kavramış oldu. Ne diyelim, elhamdulillah...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA