Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Hatalardan çıkan zafer!

Beşiktaş gibi büyük takımlar genelde maçları kazanır, ancak yeri gelir maç kaybeder. Önemli olan bu maratonu nerede bitirdiğinizdir. Yenilgiler telafi edilebilir ama öyle kritik noktalar vardır ki üzerinde ısrarla durulması elzemdir.
Beşiktaş'ın Gaziantep karşısında yediği iki goldeki gibi..
Siyah-beyazlı takımın yediği golleri hatırlayalım.
Misafir takım korner kullanıyor. Defans yerini almış, ön direk tutulmuş.
Rakip orta yapacak.
Ve İsmail Sosa paslaşarak ortayı yapıyor.
Top ceza alanı içine geliyor.
Kaleci dahil bütün defans sadece topu izliyor. Defans oyuncusu Elyasa kafayla topu filelere bırakıyor.
Ne bir karambol var, ne ani gelişen bir atak. Ortada adam paylaşamayan, kafa topuna bile çıkamayan özetle profesyonelliğe yakışmayan bir savunma görüntüsü var. İkinci gol de entresan. Sağdan derinlemesine hareket ederek, defansın ağır kalışı ve şaşkın bakışları arasında golü atan İsmail Sosa.

YENEN GOLLER GERDİ!
Rakipler bu görüntüden ne anlıyor bilmiyorum. Ama ben anladığımı söyleyeyim ara paslar ve hızlı oyuncularla bu defansın üzerine gelen her takım siyah-beyazlı ekibi sarsar. Beşiktaş dün yediği ucuz golleri çıkarmak için uğraştı. Almeida ile 2-2'yi uzatmalarda Egemen'le 3-2'yi de buldu. Maçtan önce soranlara @fatihdogan_38 twitter hesabımda ve BJK TV'de maç 3-2 biter tahmini yapmıştım. Beşiktaş yediği goller nedeniyle gerilmese ve gerildikçe pozisyonları harcamasa daha fazla gol bulması uzak bir ihtimal değildi.. G.Antepli futbolcular mağlubiyeti oynadıkları futbolla değil sadece bir şey yüzünden haketti. 2-1'den sonra skoru korumak için yanlış şeye oynadılar.
Zaman çalmaya ve bunun için yerde vakit geçirmeye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA