Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kartal'ın kanat sesleri

BEŞİKTAŞ, birçok takımın hazırlık maçı yapmakta sıkıntı yaşadığı Avusturya'da yıldızlar topluluğu Manchester City ile maç oynadı. Bol gol izlettirecek ve fazlasıyla motivasyon sağlayacak amatör takımlara karşı oynamak yerine Agüero, Tevez, Kompany, çifte Toure'li yıldızlar topluluğu M.City ile maç yapmayı kabul eden Samet Aybaba'yı öncelikle tebrik etmek gerek. Çünkü amatör takım aldatmacasına kapılmadan takımınızın durumunu ancak güçlü takımlar karşısında test edebilirsiniz.
Beşiktaş dün beklentilerin üzerinde bir futbol ortaya koydu. Veli, İbrahim Toraman, Necip ve Cenk dışında fiziksel ve zihinsel hazırlığını tamamlamamış olmalarına rağmen futbolcular özellikle ilk 45 dakikada başarıyla mücadele ettiler.
Fernandes ne ön liberoda, ne de dünkü gibi forvetin bir adım arkasında oynamalı. İkisinin tam ortasında ön liberonun önünde, golcülerin gerisinde oyunun tam merkezinde bulunmalı. İlk yarı 2-3 kişiyle topa basan Beşiktaş orta sahası topu ileri taşımaktakta Fernandes'in yeteneklerine ihtiyaç duydu. Topu taşıyacak bir virtüöze..
İbrahim Toraman, defanstaki tek hazır isim. Ersan'ın çok maç oynamaya ve sakatlık sonrası güven tazelemeye ihtiyacı var. Aynı şekilde Uğur Boral'ın da fiziksel hazırlığı için zaman gerekli. Olcay özgüveni ve dinamizmi ile formayı alacak gözüküyor. Ancak bazen kanattan içeri fazla giriyor. Görev yeri, kanat mı, forvet arkası mı net bir şekilde tanımlanmalı.
15 gündür çok beğendiğim Oğuzhan'ı, Hasan'ı, Muhammed'i, Kadir Arı'yı ve diğer gençleri izliyorum. Ben sadece bu maçtan değil, Beşiktaş adına genel olarak hissedilenden daha fazla olumlu izlenime sahibim. Bu takımın iyi işler yapacağını iddia ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA