Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Kriz yönetimi

Beşiktaş son üç senenin ligdeki şampiyonluk yarışında hep vardı. Bugün bunu kazanmaya da çok yakın. "Neden son iki sene değil de bu sene bunu başarabiliyor?" dediğimizde cevap çok açık: Krizler doğru yönetildiği ve tek bir irade takıma sahip olduğu için.
Büyük camialar şampiyonluk yarışında ve stresinde hem rakipleriyle hem de kendi iç dinamikleri ile mücadele ederler. Bunları doğru yönetebilenler başarıyı yakalar. Bu sezon Beşiktaş'a baktığımızda bunu yönetebilen kişinin Mustafa Hoca olduğunu görüyoruz. Yönetimi ikna ederek futbolla ilgili kararları kendi başına aldı. Bu sonuç zaten Beşiktaş'taki başarı potansiyelini ortaya çıkardı. En önemlisi de Beşiktaş'ı yıllardan sonra ilk defa diğer problemlerle anılır olmaktan çıkartıp yalnızca futboluyla konuşulur hale getirdi. Benim Beşiktaş'ta görevde bulunduğum süre ve bugüne kadar devam eden süreçteki düşüncem, eğer krizler ve takım doğru yönetilirse şampiyonluk için her zaman yeterli potansiyeli olduğu yönündeydi.
Bugün gelinen nokta itibariyle bana göre sürpriz olmayan bu sonucu görmekten çok mutluyum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA