Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Özlemişiz...

Camiaların büyük olabilme potansiyelini taraftarlar belirler. Büyük Beşiktaş'ın bugünlere gelmesi ve bu ayrıcalığı yaşamasının arkasındaki en büyük etken şüphesiz muhteşem taraftarı. Çarşı Grubu'nun yaptığı güzel organizasyonla büyük bir taraftar topluluğu şampiyonluğu bir kez daha coşkuyla kutladı.
Ben de oradaydım. Bir kez daha bu kadar farklı bir camiaya ait olmanın ayrıcalığını ve keyfini yaşadım. Şampiyon olmanın ve kupa kazanmanın ayrıcalığını bir kez daha hissettim. Başarılar camiaların gelişimi, sürekliliğini devam ettirmesi, yeni kuşaklar tarafından benimsenip taraftar olarak kazanılması için de çok önemli.
Hep söyleriz: Şampiyonluklarla biten sezon Beşiktaş için başarılarla devam edecek yılların başlangıcı olsun. Yapılanlardan ders alınarak daha önemli hedefler için bir başlangıç noktası oluşturulsun.
Tüm Beşiktaşlıların hangi konumda olursa olsun her zaman değişmeyen tek arzusu Beşiktaş'ın başarısıdır. Bu, değişmez bir hedef olarak da hep var olacaktır. Yapılan eleştriler, gösterilen yollar veya başarıdan sonra söylenen övgü dolu sözler hep olması istenen Beşiktaş içindir. Başarılardan sonra da çoşkusunu, ayrıcalığını ve aidiyeti duygusunun keyfini çıkarmak da bunun bir parçasıdır.
Çarşı'nın kutlaması, tüm bunları içinde barındıran ve hissettiren bir gece oldu. Beşiktaş dernek ve taraftar gruplarının gerçekleştirdiği kırkbirinci kutlama olması bu coşkunun Beşiktaş'ta nasıl yaşandığını açıkça göstermesi açısından önemli. Bu coşkuyu çok özlemişiz.

İŞTE TRANSFER GÜNDEMİ

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA