Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Bu başka bir G.Saray

Teknik adamlık değişikliği, onun güven ve kredisiyle gelen rüzgar, üzerine eklenen önemli transferler, ayrıca Rijkaard'ın oyun anlayışı ve şekli bambaşka bir Galatasaray yaratmış durumda. Bunlara sezon başında eklenen gollü galibiyetler de gelince Galatasaray'da takımın güveni çok üst düzeye çıktı.
Oyuncular bu güvenle uygulanmak istenen sistemi çok daha rahat ve tempolu bir şekilde ortaya koyuyorlar.
Galatasaray oyun düzeni olarak tempolu bir sistemi uygulamaya çalışıyor.
Oyunun ve sahanın tüm bölgelerinde alan daraltan, birbirine yakın oynamaya çalışan, dönen topları kazanmaya uğraşan ve bunda da başarılı olan bir Galatasaray izliyoruz.
Sarı-kırmızılılar topa sahip olduğunda da, kreatif işler yapabilen yaratıcılık düzeyleri yüksek oyuncularıyla çok önemli organizasyonlar yapabiliyor.
En önemlisi de, Galatasaraylı oyuncular çok hareketli, sürekli yer değiştirerek oyunun yönünü değiştirerek, sürekli rakip arkası koşular yaparak, her zaman oyunu zorluyorlar. Elbette Galatasaray'ın elinde bu saydığımız işleri üst seviyede yapabilecek önemli oyuncular var. Ön tarafta Arda takımın liderliğini almış durumda.
Buna Baros ve Keita birlikteliği de eklenince Galatasaray'a çok ciddi hücum zenginliği sağlanıyor.
Aslında bu kadar geniş kadronun içerisinde Aydın'ın şans alıp geçen seneden çok farklı ve çok başarılı bir şekilde görev yapması takım güveninin tüm oyunculara ne şekilde yansıdığının en net örneği.

EN FLAŞ TRANSFER MUSTAFA
Galatasaray'da bu senenin aslında en flaş transferlerinden biri tartışmasız Mustafa Sarp. Türkiye Ligi'nde birçok takımda oynamasına rağmen şu anki Galatasaray'da şans bulması ve bunu da mükemmel bir şekilde kullanıp kendi kalitesini ortaya koyması, takımın bu sezonki en büyük kazançlarından biri olmasını sağladı. Merakla beklenen Elano attığı 'hoş geldim' golüyle takıma ve taraftarlara mükemmel bir merhaba demiş oldu. Her maçında sürekli öne doğru ve ofansif oynama düşüncesi, gole gitme isteği Galatasaray'ın şu ana kadarki farkını ortaya koyuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA