Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Geri dönüş

İbrahim Kaş transferi tartışılır olsa da geri dönmesi önemli. Çünkü Beşiktaş, Gökhan Zan'ın ayrılmasından sonra yapılan sezon programlamasının tersine bir durumla karşı karşıya kaldı. Buna bir de Toraman'ın sakatlığı eklenince, defansın ortasında eksiklik oluştu. Bu bölgedeki alternatif eksikliği de endişeye yol açtı diyebiliriz. Oynanacak maç sıklığına bakıldığında buraya bir transfer kaçınılmazdı ve Kaş'ın kiralanmasıyla da bu sonuçlandırıldı. Seçim olarak gidişindeki yanlışlığı, hataları ve kiralanmasındaki yüksek maliyeti bir kenara koyarsak doğru yapıldı diyebiliriz. Çünkü Kaş bu takımın alt yapısından yetişmiş, adaptasyon sorunu olmayan, camianın hemen kabul edip benimseyebileceği, takımdaki tüm oyuncular tarafından bilinen en önemlisi de Beşiktaş'tan Milli Takım seviyesine ulaşmış bir isim.
Tüm bunların yanına yabancı kontenjanı şansı olmadığına da eklersek Türk statüsünde alınabilecek alternatifler arasından en iyi isimdir diyebiliriz. Kendisiyle ilgili yapılan geçmişteki ayrılmasıyla ilgili tartışmalarda şunu açıkça belirtmekte yarar var. Siz yönetenler olarak bonservisi biten oyuncunuzu bu seneki Gökhan transferinde olduğu gibi elinizden bedava kaçırırsanız sonrasında bu durumlarla karşılaşırsınız. Üstüne bir de bedava gönderdiğiniz Zan ve Kaş, ülkenin Milli Takımı'nda oynayan 5-6 oyuncudan ikisiyse sizin görev başındaki kişiler olarak kendinizi tekrar sorgulamanız gerekir. İşte belirttiğimiz bu hatalar Kaş'tan kaynaklanan değil o görevi yürüten kişilerin zafiyetinden kaynaklanan hatalardır. Kiralanmasındaki yüksek maliyet ise artık herkes tarafından bilinen baştaki iradenin her zaman ki savurganlığının neticesidir.
İstermisiniz bu irade yakında bonservis ödeyip Gökhan'ı geri alsın. Olur mu olur!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA