Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Yürekten sevince...

Beşiktaş camiasına büyük hizmetler vermiş olan Sayın Nevzat Demir, çok kısa sürede iki büyük acıyı birden yaşadı. Hem annesi hem babası hakkın rahmetine kavuştu. Acısını paylaşıyor ve kendisine sabırlar diliyorum.
Cenazelere ben de katıldım. Hem Sayın Nevzat Demir adına hem de camiam adına gördüm ki; Beşiktaşlılar kendilerine hizmet edenleri gerçekten unutmuyorlar. Hizmetlerinin karşılığında saygılarını göstermek isteyen pek çok futbolsever ve Beşiktaşlı oradaydı. Uzun dönemdir futbol camiasında sesi soluğu çıkmayan Sayın Nevzat Demir'in büyük hizmetlerinin hiçbir zaman unutulmadığını görmekten şahsım adıma son derece mutlu oldum.
Gerçek sevgi ve yürekten yapılan hizmetler her zaman yerini buluyor. Ben de pek çok şey paylaştığım sevgili ağabeyimin bu acılı gününde de olsa bunlara tanıklık etmekten onun adına mutluluk duydum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA