Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Gidişat iyi değil!

Geçen senenin Türkiye Kupası Şampiyonu olan bir takımın üzerine 100 milyon TL'den fazla para harcayıp aynı kupada sıfır çekmesi herhalde tarihi bir olay. Bundan sonra da kolay başarılacak bir iş değil.
Beşiktaş, 3 maçı da kaybedip, 5'li grubun sonuna çöktü. Konya Şekerspor takımı da üzerinde. Bunu başarabilenlere ne söylemek gerekir bilemiyoruz. Böyle durumlarda bu konuları ifade edebilecek kelime bulmak çok zor.
Takımın gözle görülen genel bir sıkıntısı var. İlk yarıyı mağlubiyetlerle bitiren Beşiktaş, sanki devre arası olmamış, bunları düzeltebilecek süresi yokmuş gibi kaybetme istikrarını aralıksız devam ettiriyor. Tam yedi maçtır devam eden mağlubiyetler ve puan kayıpları serisi var. Takımın içerisinde bu işi çözmesini beklediğimiz oyuncular ya formsuz ya sakat ya da cevabını şu an bilemediğimiz bir isteksizlik içindeler. Takımın genelindeki organizasyonsuzluk devam ediyor. Sürekli değişen oyuncu kadroları, bir türlü istenilen seviyeye gelmeyen orta alan ve hücum organizasyonsuzluğu da aynı şekilde.

DEVRE ARASI HARCANDI
Aslında devre arası ilk yarının sonunda görülen problemlerin çözümü için çok iyi zamanda gelmişti. Adeta imdadına yetişmişti Beşiktaş'ın...Bu dönem içinde yapılacak çalışmalarla bir takım gelişmelerin sağlanarak ikinci yarıya daha iyi bir Beşiktaş'ın çıkacağını ümit ediyorduk. Ancak kupada alınan 3 mağlubiyet ve bundan daha da kötüsü oynanan çok kötü futbol ve takımın genel görüntüsündeki bozukluk dolayısıyla ilk yarıdaki performansı bile arar hale geldik.
Takımın içerisindeki yakalanamayan uyum ve istikrar bu 3 maçta iyice dibe vurdu. Beşiktaş açısından bu gidişat hiç iyi değil. Bunlara çözüm olması gereken oyuncular da bazen sahada değil bazen de mevkilerinde oynamıyorlar. Oynasalar da genel takım düzeni içerisindeki problemler dolayısıyla çok etkisizler.
Gelinen noktada Beşiktaş kötü sinyaller veriyor. Ligin başlayacağı bir haftalık bir süre içerisinde Beşiktaş, bu kötü gidişatın genel görüntüsünü tersine çevirip bundan sıyrılabilir mi? Bu soruyu hepimizin sorduğu çok açık. Ama bunun cevabını verecek olan ve çözümünü üretecek olanlar Mustafa Denizli ve sahadaki oyuncular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA