Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Tek hedef avantaj

Beşiktaş devre arasını nasıl geçirdi?Sizce ikinci yarıya hazır mı?
Çalışma programlarını bilemiyoruz.Ama mutlaka bir takım çalışmalar yapılmıştır.Önemli olan bu çalışmaların ikinci yarı itibarı ile ne şekilde katkı sağlayacağı. Başlangıç olarak baktığımızda çok da iyi bir tablo görünmüyor. Kupada alınan mağlubiyetler sıkıntı yarattı ve mağlubiyetler bu tür şeylerin
sorgulanmasına neden oldu.

Beşiktaş'ta hala hangi yabancının gideceği belli değil. Son isim olarak Tello gündeme geldi. Sizce kim gitmeli ya da Delgado kalmalı mı?
Delgado konusu çok düşünülmesi gereken bir konu. Uzun bir dönemdir oynamıyor ve ne kadar hazır olacağı soru işareti. 10 günlük süre içerisinde ikna olunacak mı ve oynatma şansı bulunacak mı bilmiyoruz. Bunlar görüldükten sonra yabancı konusu halledilecek diye düşünüyorum.
Gönderilecek öncelikli oyuncu Tabata gibi görünüyor. Sebebi de Mustafa Denizli'nin şans vermemesi ve takımında düşünmemesi. Fakat transfer ediliş şekli itibarı ile gönderilmesi,
tartışmaları gündeme getireceği için kenarda tutulacağı söylentileri de çıktı. Tello,
Mustafa Hoca'nın her dönemde kullandığı inandığı bir oyuncu. Oynatılmayan bir Tabata kalıp, oynayan Tello gönderilirse o da başka bir tartışmayı gündeme getirecektir.

Beşiktaş için elde sadece lig kaldı. Siyah-beyazlıların ikinci yarıda rakiplerine göre şansını nasıl buluyorsunuz?
Bazen tek hedef takımlar için avantaj sağlayabilir. Bunu avantaja çevirebilirler, böyle
bakmak lazım. İlk 5 takım arasında çok büyük puan farkı yok. Önemli olan tekrardan
inanç ve bunu başarabilme tutkusunu geri getirebilmek. Çünkü Beşiktaş'ın kadrosunun bu ligi şampiyon bitirebilecek güçte olduğuna inanıyorum.

Kongre takımı nasıl etkiler?
Etkilediğini düşünmüyorum çünkü kongre süreci hiçbir zaman takıma müdahil olmadı. Bu dönemlerde ne teknik adam ne de oyuncular hiç konuşulmadı. Bu doğru bir tavır. Zaten bu sürecin de bir hafta sonra sonuna geleceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA