Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Tello-Tabata Delgado üçgeni

Delgado'nun Türkiye'ye dönmesiyle bu üçlüyü içine alan tartışma temposu yükseldi. Öncelikle Delgado konusu çok netleşmedi. Çünkü uzun dönem oynamayan bir oyuncunun şu anda hala hazır olmadığını düşünürsek takıma ne kadar katkı sağlayacağı soru işareti.
Her şeye rağmen takıma katıldığını düşünürsek bu sefer de karşımıza kimin gönderileceği konusu çıkıyor. Eldeki oyuncuların performanslarına ve takıma katkılarına baktığımızda önümüze çıkan ilk isim Tabata.
Aslında teknik heyet ve yönetimin de gönlünden geçen bu. Fakat hem geliş şekli hem transfer maliyeti hem de camiayı içine çektiği tartışmalar dolayısıyla şu anda bu oyuncunun gönderilmesi konusunda yönetimde ve teknik heyette ciddi bir endişe var. Bu yüzden gündemi Tello'ya çevirmiş durumdalar. Fakat Tello'nun geldiği günden bugüne kadar hem maliyeti hem de takıma katkısı göz önünde bulundurulduğunda bu oyuncunun gönderilme düşüncesi Beşiktaş'a zarar verecektir.
Özellikle solda kendisinden başka ön tarafta oynayabilecek isim olmadığını düşünürsek böyle bir oyuncunun sadece bir soru işareti içerisinde takıma tekrar dönecek Delgado için gönderilecek olması başka tartışmaları ortaya çıkaracaktır. Katkı sağlayıp sağlamayacağı konusunda hâlâ net bir karar veremediğiniz bir oyuncu yüzünden elinizde işe yaramayan diğer oyuncuyu tutup en faydalı yabancılarınızdan birini göndermek nasıl bir iradenin sonucu olur, merak ediyoruz.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA