Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Halim sponsor olur mu?

Sayın Aytuğ, benim şikayetim Canım Ailem dizisinden...
1. Halim, oteli Samim'e kiralamayı arada Ali olduğu için kabul etmedi. Dizideki bütün karakterler Halim'i suçladı. Önemli olan Samim'e iş bulmak değil mi? Fedakarlık neden Ali'den değil Halim'den bekleniyor? Ali "Ben ortak değilim" der ve sorun çözümlenirdi. Yoksa Ali çok mu paragöz?
2. Dizinin sevilen karakteri Meliha nankör durumuna düşürüldü. Halim'in Meliha'nın ailesi için yaptıklarından sonra o telefonu etmesi bu güne kadarki Meliha karakteriyle uyuşmadı.
3. Meliha'nın evine icra memurları geliyor ve hacze başlıyorlar. Samim'in parayı ödemesiyle haciz durduruluyor. Bir kaç sahne sonra Seyhan, Ali'ye para teklif ediyor. Seyhan'ın kardeşlik duyguları bu kadar mı zayıf? Yoksa "Nasıl olsa biri gelip parayı öder, benim param boşuna gitmesin" diye mi düşünüyor.
4. Halim bütün yaptıklarına rağmen kimseye yaranamıyor. Bu gidişle dizinin ilerleyen bölümlerinde, Halim'den Seyhan- Ali evliliğinin sponsorluğu beklenir, yapmazsa Meliha'yı kızdırır... (Mirkut Liva)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA