Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sıkı dostlar nasıl sevgili oldu?

İlk başlarda o kadar güzel dostlukların olduğunu hayal bile edemediğim Kavak Yelleri dizisinin üçüncü sezona girmemesi gerektiğinden yanaydım. Artık gözümün ara ara takıldığı dizide Aslı'nın en iyi iki dostuyla sevgili olması, Efe'nin bir zamanlar aşk yaşadığı Su ile Aslı'nın dostlukları, Mine ile Deniz'in ilişkisinin tekrar başa dönmesi inanın artık benim bile kafam karıştırmaya başladı ki, senaristlerin karışmasın... Hadi Aslı'nın çocukluk aşkıydı, bir dostluğu yok etti diyelim ama diğerini etmemesi gerekiyordu. Bence bu dizi sadece çocuklara değil, bizlere de kötü örnek oluyor diye düşünüyorum. Lütfen artık dizinin dördüncü sezonu olmasın. (Fatoş Kür)

KAVAK YELLERİ ELEŞTİRİSİ (2)
Bir gençlik dizisindeki karakterlerin nerdeyse hepsi birbirleriyle aşk yaşadılar. Üniversite öğrencisi olan kızların evi İstanbul'un göbeğinde taşlandı. Diğer karakterin dükkanı yakıldı. Doktorların onca müdahalesinden sonuç alınmazken, kız arkadaşının kalbine attığı yumrukla hayat buldu. Şimdi o aşkın kahramanı bir mafya üyesine dönüştü ve dizide anlatılan tüm bu olaylar 17-19 yaşına gelmemiş gençlerin başına geldi... Hangi diziden bahsettiğimi anlamışsınızdır siz. Küçük Kadınlar'dan ya da Binbir Gece'deki Ali Kemal'in zaaflarından sık sık söz ediyorsunuz ama bu sözde gençlik dizisini eleştirmiyorsunuz. Gençlerimize ne aşıladığını görüyor musunuz?
1- Aşıksan en yakın dostunun sevgilisini elinden alırsın
2 - Tek başına evde kalırsan evin taşlanır.
3 - Yurt müdiresiyle iyi geçinmezsen, bekaret raporu almaya zorlanırsın.
4 - Mesaj parasız kalırsan üzülme. Bu ülkede ellerin kana bulaşsa da para bulursun...
Kavak Yelleri'nden bahsediyorum. Dizinin senaristlerini biraz daha sorumlu davranmaya davet ediyorum. (Selma Toktemur)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA