Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sperm bankasında faiz oranı (!)

HAYDİ Gel Bizimle Ol ekibi, işin kolayını buldu. Programın başında "ikircikli" bir konuyu masaya yatırıp, bir güzel mıncıklıyorlar. Böylece izleyicinin dikkatini programa odaklamayı başarıp, sonra da normal akışı uygulamaya başlıyorlar. Bu haftanın "olta" konusu, sperm bankasından çocuk sahibi olan ünlülerdi. Müjde Ar her zaman olduğu gibi "bodoslamadan" konuya daldı: "Bu kadar sperm bolluğu olan bir ülkede yabancı sperme ne gerek var? Bir de dışarıdan gelen spermin içinde ne var bilmiyoruz ki? Bu sperm bankaları niye bizde yok, anlamıyorum. Bizim bankacılık sistemimiz bu kadar mı yetersiz?.." Bu esprili konuşmanın ardından gelen sohbet ise konuyu daha da ilginç bir noktaya taşıdı.
MÜJDE AR (Aysun Kayacı'ya): Senin yaşın geçiyor. Sen de sperm ara bence...
AYSUN KAYACI: Yok ya? Ben ne arayacakmışım? Sperm beni arasın!..
ÇİĞDEM ANAD: Arıyordur da, bulamıyordur spermler...
Artık tabular yıkılıyor. Ekranda her şey özgürce tartışılıyor. Umarım RTÜK bizim hanımların kafasına birer prezervatif geçirmeye kalkmaz!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA