Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz, Kenan'ı nasıl kızarttı?

Beyaz'dan bu hafta da yine keyifli bir şov programı izledik. Üstelik, konuk Merve Sevi'nin tüm donukluğuna ve tutukluğuna rağmen... Merve'nin program boyunca tek icraatı, Beyaz'ın tuzağına düşüp, Paşhan Yılmazel ile sevgili olduklarını "pat" diye ağzından kaçırıvermesiydi... Bu arada Sertab Erener'in bir anda stüdyoya dalıp, yeni şarkısını tanıtması da izleyiciler için keyifli bir sürpriz oldu. (Şarkıyı çok sevdim. Bu yaz dilimize dolanacağa benziyor) Beyaz ile Kenan Doğulu arasındaki diyaloglar ise haftaya damgasını vurdu. İşte o konuşmalar:
Beyaz : Geçenlerde "Sahnede şarkı söylemek, seks yapmaktan daha zevkli" demişsin.
Kenan : Bu, ne kadar süredir seks yapmadığına bağlı!..
Beyaz : Sahnede ne kadar kalıyorsun diye soracağım şimdi ama yanlış anlaşılacak...
***
Beyaz : Ben televizyonda kendimi seyretmeye dayanamıyorum.
Kenan : Vallahi ben de öyle... Daha Eurovision'daki final performansımı bile seyretmedim.
BEYAZ: Seyredilecek bir şey yoktu ki zaten... Biz de seyretmedik. Onu ölçü olarak alma...
***
Beyaz :
Beni doğum gününe çağırmadın, alacağın olsun.
Kenan : 50 kişiye söyledim vallahi Beyaz'ı davet edin diye...
Beyaz : Evet, o 50 kişi sana söylememiş tabii beni davet etmediklerini... Peki niye cep telefonumdan arayıp da çağırmadın? İşin düşünce ararsın ama zırt pırt... Bu hafta programa çıkacak ya günde 10 defa aradı, "Nasıl yapacağız, ne şarkı söyleyeceğim, bana ne sürpriz hazırladın, kaç para alacağım" filan diye... Ama arayıp da "Doğum günüm var" demedi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA