Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar Vadisi'nin 6 yıllık evrimi

Kanal 7, Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümlerini yayınlamaya başlayınca, bana da dizinin tarihi gelişimini izleyip, şaşırmak kaldı. 6 yılda dizide neler olmuş, neler...
Memati ilk bölümlerde kravat takıyormuş.
Bizim "Adanalı" komiser Oktay Kaynarca, Karadenizli baba Çakır'mış.
Abdülhey, cenazede çay dağıtan bir hizmetliymiş.
"Aşk-ı Memnu"nun Adnan Bey'i Selçuk Yöntem, o zamanlar henüz Bihter'e tutulmadığı için "Arslan Bey" namıyla Polat'a talimatlar verirmiş. Ya şimdilerde azılı suçluların peşinde koşan komiser Rıza Baba'nın "Baron"luğuna ne demeli?
Polat Alemdar, şimdilerde has adamı olarak gördüğü Deve Tuncay'ı her fırsatta azarlayıp, "kafasına sıkmakla" tehdit edermiş.
Polat ile Memati şoför kullanmazmış. (Şimdilerde Memati'nin otomobilini "Ştandart Kazım", Polat'ın aracını ise Abdülhey sürüyor)
Sokak çatışmalarında 300 mermi sıkılır ama kurşunlar otomobillerden birine bile isabet etmezmiş.
Siyahların adamı Polat, beyaz renkli keten takım elbise bile giyermiş.
Polat, hayatına Elif Eylül'den başkasının girmeyeceğine dair kendi kendine yemin etmiş. Demek ki o zamanlar Hatice'nin böyle neticeleneceğini bilememiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA