Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Telegol'de domuz gribi alarmı

Cumartesi gecesi Kanaltürk'te Telegol'ü izleyen Ahmet Çakar tiryakilerinin yüreği ağızlarına geldi. Doktorumuz stüdyoda yoktu. Serhat Ulueren, Çakar'ın rahatsızlığı nedeniyle programa gelemediğini, evde istirahat ettiğini söyledi. Ancak daha sonra Sinan Engin'in yaptığı açıklama ile program "sansasyonel" bir hale geldi. İşte o konuşmalar:

SERHAT ULUEREN: Ahmet Hoca'nın ateşi çıkmış, gelemedi.

SİNAN ENGİN: Domuz gribi mi oldu acaba?

GÖKMEN ÖZDENAK: Eğer öyleyse, yarınki programa maske takıp da gelelim.

SERHAT ULUEREN: Aman öyle söylemeyelim... Ekran başında sevenlerini, yakınlarını telaşlandırmayalım. Zaten ailesi de yanında değil. Üzmeyelim onları şimdi.

SİNAN ENGİN: Vallahi diyorum ya!... Ben bugün telefonda konuştum. Sesi çok kötüydü. Bana domuz gribi olabileceğini söyledi...

SERHAT ULUEREN: Yok canım ondan değildir. Şu anda zayıflamak için kendini spora verdi, çok yürüyor. Günde 3 saat yürüyormuş. Dile kolay, 126 kilodan 88 kiloya indi... Yorgunluktandır.

Daha sonra Dr.Ahmet Çakar ile evinden telefon bağlantısı gerçekleştirildi. Çakar'ın açıklamaları ekran başındakileri daha da endişelendirecek cinstendi: "Şu anda 39 derece ateşim var. Yarın doktora gidip, tetkik yaptıracağım. Domuz gribi olabilir. Belli mi olur?.." Bu arada Çakar, 39 derece ateşine rağmen, Denizlispor - Galatasaray maçının kritik pozisyonları ile ilgili yorum yapmayı ihmal etmeyerek, "Verilen iki penaltı kararı da yüzde yüz doğruydu. Ayrıca verilmeyen iki penaltı daha vardı" deyince, takdir cümlesi Sinan Engin'den geldi: "Bizim hocaya domuz gribi ne yapar ya? Ahmet Hoca domuzu yer vallahi!.." Ertesi gün Ahmet Hocamızı sapasağlam Telegol stüdyosunda görünce hepimiz derin bir "Oh" çektik. Hatta Dr. Çakar öyle sağlıklıydı ki, salvolarıyla Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak'ı bir hayli terletti. Bu arada geçen haftaki programda Galatasaraylı Arda Turan için "Arda, Messi'nin ayakkabılarını taşıyamaz" diyen Çakar'a sarı-kırmızılı tribünlerden dev bir pankartla karşılık geldi. Denizlispor maçında Ali Sami Yen tribünlerine asılan pankartta "Bazıları seni yalnız sanıyor. Bir buralARDAyız" yazıyordu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA