Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ve devrilen koca çamlar

* Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teketek programına konuk olan Bülent Arınç'ın dili fena sürçtü: "O günlerde rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölüm yıldönümüydü. 17 Nisan... Geçtiğimiz günlerde tekrar KUTLANDI...
* tv8'de Duygu ve Yaşam programını sunan Duygu Boğa, 19 Mayıs'taki programın açılış anonsunda şöyle dedi: "Evet, Türkan Saylan'ın cenazesini de kutladık. Ama hayat devam ediyor. Biz şimdi programımıza dönelim..." "Uğurladık" yerine canlı yayın heyecanı ile "Kutladık" demişti genç sunucu...
* Bizim Stadyum programında Faik Çetiner, Bülent Yavuz'a plaj voleybolu maçlarını takip edip, etmediğini sorup, Fransa'nın Türkiye'yi o gün 9-3 mağlup ettiğini söyledi ve ısrarla bunun bir plaj voleybolu maçı olduğunu yineledi. Halbuki maç plaj futboluydu. Benim kafama takılan nokta ise orada bulunan o kadar spor adamının birinden bile "Bu nasıl voleybol maçı ki, 9-3 sona eriyor?" diye tepki gelmemesiydi!..
* Show'daki "Biri Bana Gelsin" programına katılan Sibel Can yeni albümünün piyasaya çıkmadan internete düşmesiyle ilgili "Şarkılarımı 8 saatte 100 bin kişi indirmiş" dedi. Ferhat Göçer atıldı: "Aaa ne güzel, hayırlısı olsun!.."
* Oylum Talu, programının konuğu Ebru Şallı'nın yeni kitabını övmek isterken önemli bir gafın altına imza atarak, "Bizim kızlar (programın kamera arkasında çalışanlarını kastederek) sizin kitabı elden ele dolaştırıp, maske tariflerini fotokopi çektiriyorlar" dedi. Bunu duyan Şallı kısa süreli bir şok yaşadı.
* atv'nin yarışması "Güzel ve Dahi"de Duygu ile Evren'e sordular: "Şap Enstitüsü ne iş yapar?" EVREN: Toplumda bazı erkeklerin sorunlarına yardımcı haplar üretir. SORU: Ne tür haplar? EVREN: Artık o kadarını söylemeyeyim. SORU: Ayranı kabarmak ne demektir? DUYGU: Bence erkeklerle ilgili bir şey bu!.. SORU: Güney yarımkürede bulunan insanlar neden uzay boşluğuna düşmezler? DUYGU VE EVRENİN ORTAK YANITLARI: Halatlarla kendilerini bağladıkları için...
* Manchester United- Beşiktaş maçını Star ekranlarında anlatan spiker Ertem Şener, kaleci Rüştü'nün başarısını överken "Her yerinden öpüyorum Rüştü, herrr yerinden..." deyince, gündemin zirvesine oturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA