Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

2009'un ekranda iz bırakanları

Dünden devamla 2009'un ekran hallerine göz atalım:

UÇAN MEDYUM İŞBAŞINDA
Esra Ceyhan'ın programında, düşünce gücüyle uçtuğunu iddia eden medyum Sabri Bey, bir anda "Allah" diyerek kendini yere atıp, yuvarlanmaya başladı. Tarık Mengüç'ün paniği ve Esra Ceyhan'ın "pes" dedirten soğukkanlılığı, hafızalarımıza yapışıp, kaldı.

SİLİKON KONTROLÜ
Bülent Ersoy'un "Popstar Alaturka"da yarışmacı Özlem'in göğüslerinin silikon olup olmadığını canlı yayında kontrol etmesi, yılın en ilginç görüntüleri arasındaydı. Ersoy'un aynı yarışmacıya, "Birlikte olacaksan, zengin biriyle ol ki albüm konusunda sana bir faydası dokunsun" mealindeki rehberliği (!) ise çok tartışıldı.

VANLI MÜSLÜM VE AJDAR
Yılın en fantastik yarışmalarından biri, Flash TV'deki "Her Cevhere Bir Altın"dı. Akıl uçuran dans koreografisi ve birbirinden tuhaf dizelerden oluşan şarkı sözleriyle Vanlı Müslüm'e hepimiz "uzaylı" diye baktık. Ama finalde Ajdar ile beraber sahne aldıkları bir bölüm vardı ki, adeta gözlerimizin retinasına kazındı!.

HOCALARIN BAYRAMLIK AĞZI
Kurban Bayramı'nda "Siyaset Meydanı" stüdyosunda bir araya gelen Erman Toroğlu ve Zekeriya Beyaz ekranların en sıradışı sohbetinin aktörleri olurken, ikisi birden telefonlarını dinleyenlere küfür ettiklerini itiraf edince, şaşkın bakışlarla kahkahalar birbirine karıştı.

İBO ŞOV'DAN 'YILDIZ" KAYDI
atv ekranlarında yayınlanan "İbo Şov" programında İbrahim Tatlıses ile konuk Yıldız Tilbe arasında yaşanan söz düelllosu ve ardından Tilbe'nin stüdyoyu terk etmesi, yılın en "sansasyonel" ekran görüntüleri arasındaydı. "İbo Şov" bu bölümün ardından atv'den Star'a geçti. "

AYARCI" YEŞİM SALKIM
Yılın en "gerilimli" diyaloglarından biri de "Disko Kralı" programında Okan Bayülgen ile Yeşim Salkım arasında yaşandı. Serdar Ortaç'ın Okan Bayülgen tarafından eleştirilmesine tepki gösteren Salkım, Bayülgen'e "Senin de ağzına bir ayar çekmen lazım" deyince, gündemin "balans ayarcıları" arasına katıldı.

MAGAZİN MUHAREBESİ
Magazin programlarına damgasını vuran ise ünlülerin, magazin muhabirleriyle kameralar önünde kavgaya tutuşmasıydı. Timuçin Esen'in yerlerde sürünmesi, Hande Ataizi'nin şemsiye ile kameramanlara saldırması, Uğur Yücel'in yere kapaklanması ve Levent Kırca'nın kendisine hamam böceği attığını idida ettiği muhabire saldırması, yürek burkan görüntüler olarak hafızalarda yer etti.

YILIN ŞAKASI
"Medyatik" stüdyolarında ağırladığımız "Yaban" güldürüsünün iki başarılı oyuncusu Fırat Doğruloğlu ve Boncuk Yılmaz'a, Yavuz Seçkin ile beraber yaptığımız "Kadir İnanır şakası" günlerce konuşuldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA