Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya ile Kıvanç kapıştı

Dilara Endican bu hafta Kanaltürk'teki "İster Dinle İster Seyret" programında "Aşk-ı Memnu"nun yakışıklısı Kıvanç Tatlıtuğ ve "Samanyolu" dizisiyle yeniden parlayan Kıvanç Kasabalı'yı konuk etti. Endican bir ara "Sevgili Hülya Avşar, sen Türkiye'de jön yok dedin ama şu anda benim yanımda iki jön var" deyince Avşar canlı yayına telefonla bağlandı ve şu konuşmalar yaşandı:

Hülya Avşar: Gerçekten Türkiye'de jön yok dedim ama üzerinden tam 10 sene geçti. Jön diyemem onlara fakat şimdi görüyorum ki çok yakışıklı, çok başarılı gençler oluşmaya başladı. Ama onların jön olup olmadığını 5-6 sene sonra sormak lazım. Bir dizide oynandı ve başarılı oldu diye jön diyemem.

Dilara Endican: Kıvançlar'ın ilk dizisi değil. İkisi de üç dizide oynadılar. sen kaçırdın herhalde Hülya'cığım yoğun iş temposundan.

Kıvanç Tatlıtuğ: Ben merak ediyorum, sinema filminde mi oynamak lazım jön olabilmek için? Önemli mi sinema filmi?

Hülya Avşar: Sinema filmi çok önemli. Dizide de başarılı olmak çok önemli. Dizideki başarıya göre karar vermek gerekmiyor. Bundan sonraki duruşu önemli. 5 sene sonra aynı tavrı sergileyecekse işte o zaman 5 sene sonra jön diyebiliriz. Şimdi jön adayları diyebiliriz... Stüdyoda soğuk rüzgarlar estiren bu gergin diyalogların ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un bağlama eşliğinde seslendirdiği Ahmet Kaya şarkıları ve iki Kıvanç arasında gerçekleşen Playstation maçı ile konukların neşesi yeniden yerine geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA