Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polat ile Ezel arasındaki 10 fark

Yeni Aktüel dergisinden Emir Eren, "Polat" ile "Ezel" arasındaki benzerlikleri yazmış. İkisi de estetik operasyonu geçirdi, ikisi de lüks otomobillere biniyor, ikisinin de bir akıl hocası ve çevrelerinde fedaileri var gibi ortak noktalara dikkat çekmiş. Ben de iki kahraman arasındaki 10 farka değineyim istedim:
1- Ezel işlemediği bir cinayet için 12 yıl hapis yatar. Polat, her bölümde ortalama 4 kişiyi öldürür ama asla tutuklanmaz.
2- Polat en az 5 kez yaralandığından, içine su doldurup, rahatlıkla bahçe sulayabilirsiniz. Ezel ise ezelden efsunludur.
3- Polat, karısı Ebru'ya "taşıyıcı anne" muamelesi yapar. Ezel ise baba olduğundan habersiz yaşar.
4- Polat'ın şimdiye kadar aşık olduğu 4 kadın da Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ezel'in ortalaması ise yüzde 50'dir. (Eyşan hayatta, Bahar mevta...)
5- Polat'ın adamı Memati, düşmanlarını kafasına sıkarak etkisiz hale getirir. Ezel'in adamı Tefo ise içinden çıkılmaz felsefi konuşmaları ile kafalarını şişirerek!..
6- Ezel'in babası tahta işler, Polat'ın babası tahta üfler...
7- Ezel pokerde ustadır, Polat Rus Ruleti'nde...
8- Ezel ağladığında sevgilisi geri döner, Polat ağladığında birileri sevgilisini gömer.
9- Ezel'in ustası Ramiz Dayı Kazdağları'nı mesken tutar, Polat'ın akıl hocası Seyfo Dayı bulutları... (Nihat Nikerel'i çok özledik...)
10- Polat'a göre iki kişinin bildiği sır değildir. Ezel'e göre herkesin bildiği ama Eyşan'ın bilmediği sırdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA