Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Televizyon sarayı

Geçen hafta yönetici dostum Cem Aydın'ın davetlisi olarak NTV, NTV Spor ve el değiştiren Star'ın yeni inşa edilen ortak binasını ziyaret ettim. Ne yalan söyleyeyim, üzerinde kalem oynattığım sektörde bir girişimcinin çıkıp da mekana, teknolojiye ve görselliğe bu denli ciddi yatırım yaptığını görmek pek hoşuma gitti.
Zira bizler en sükseli, en popüler isme 100 binlerce dolara program yaptırıp onu köy televizyonu dekoruyla izleyiciye sunan 'gusto yoksunu' televizyon yöneticilerine pek alışkındık. NTV ve Star şimdi çıtayı öyle bir yere koymuş ki, artık bu çıtanın altından geçmeye kimse cesaret edemez.

MÜCEVHER LOGO
Yeni Star'ın yakında logosu da değişecek. Malum, Muhteşem Yüzyıl'ı 4 Ocak'ta bu kanalda izleyeceğiz.
Cem Aydın'ın bana gösterdiği yeni logo ise doğrudan Muhteşem Yüzyıl'ı çağrıştırdı. Zira Star'ın yeni logosu; zümrüt, yakut, pırlanta gibi değerli taşlardan oluşan ve saray görkemini hatırlatan bir anlayışla hazırlanmış.
Melek Baykal ise içinde 150 seyirci bulunan, iki ayrı sohbet ve bir sunuş bölümüyle dev bir mutfağın yer aldığı uçak hangarı büyüklüğünde bir stüdyoda gündüz programı yapacak. Umarım ekip, birbirini kaybetmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA