Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yalan Dünya'nın 'Yıldız'ı

İrem Sak, atv'nin talihsiz güldürü dizisi Beşer 5'er ile dikkatimi çekmişti. Güzellik ve çekicilik kadın komedyenler için bir handikaptır. Ama İrem, müthiş yeteneği ile bu engeli kolaylıkla aşmıştı.
Bu durum Gülse Birsel'in de dikkatinden kaçmamış olacak ki; İrem'i iddialı dizisi Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosuna kattı.
İrem dizide bir pavyon şarkıcısını oynayacaktı.
İkinci bölümde İrem'den müthiş bir pavyon sahnesi performansı geldi. Müşterileri eğlendirmek için en hüzünlü şarkıyı bile en oynak ve seksi dans figürleriyle okumak pavyon şarkıcılarının kaderiydi. İrem bu ironiyi öyle güzel anlattı ki...
Bir de her cümlesinin ardına eklediği "Anlıyon di mi?" lafı, kızıl saçları, hafiften kayan dudağı ile bana çokça Yıldız Tilbe'yi çağrıştırdı. Tıpkı Demet Akbağ'ın Eyyvah Eyvah'taki Seda Sayan esinlenmesi gibi, İrem de pusula olarak Yıldız Tilbe'yi kullanıp gemisini limana ulaştırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA