Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Barcelona'yı geçti!

Bir spiker için en zor anlar, teknik aksaklık nedeniyle yayının kesintiye uğradığı dakikalarda zaman kazanmak için lafı uzatmak, yani futbol deyimiyle 'top çevirmek'tir.
NTV Spor'un başarılı haber sunucusu Dilara Gönder de geçen hafta böyle bir sorunla başa çıkabilmek uğruna ekranda tam 15 dakika top çevirmek zorunda kaldı.
Bülten sırasında Madrid'e canlı bağlantı için gönderilen tüm paslar geri döndü. Bağlantı bir türlü kurulamadı. Dilara, tam üç kez muhabir Hakan Gündoğar'a bağlanmak ve Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı'nın ağzından "Beşiktaş Başkanlığı'na tek başıma aday olmak istiyorum" sözünü almak istedi ama 3G bağlantısı bir türlü kurulamadı.
Dilara, bu süreyi doldurmak için neredeyse fıkra anlatacak hale geldi. Sonunda bültene Libertodores Kupası'ndan haberlerle devam etmek zorunda kaldı. Genç hanım spiker bağlantıyı gerçekleştiremedi ama bu üstün performansıyla, muhtemelen Barcelona'ya ait olan 'orta alanda top çevirme rekorunu' kırmış oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA