Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim Müfettiş Clouseau

Ahmet Uğurlu, Behzat Ç.'ye konuk oyuncu olarak katılmıştı. Ama karakter öyle ilgi gördü, diziye o kadar belirgin bir ivme kazandırdı ki, konuk oyuncu Uğurlu, 'yatıya' kaldı...
Uğurlu'nun dizide canlandırdığı Emekli Başkomiser Rıza karakteri gerçekten de çok renkli. Bir de acayip hırslı bir adam.
Öyle ki, kesik parmak cinayetlerinin failini yakalayabilmek için kendi parmağını bile kesmekten geri durmuyor. Ayrıca güzel kadınlara dayanamıyor. Zaman zaman hayat kadınlarının ağzından laf alabilmek için kendini feda ettiği (!) bile oluyor!
Rıza'nın en renkli diyalogları ise torunuyla arasında geçen konuşmalar. Şahsen ikilinin diyaloglarını dört gözle bekliyorum.
Ahmet Uğurlu'nun dizideki ömrü ne kadar olur bilemem ama ben yapımcı Tarkan Karlıdağ'ın yerinde olsam, Behzat Ç.'den sonra Emekli Başkomiser Rıza karakterinin başrolde yer alacağı yeni bir polisiye dizi çekerdim.
Zira Ahmet Uğurlu, yerli Pembe Panter (Müfettiş Clouseau) olabilecek kadar başarılı bir performans çıkartıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA