Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Efsaneler geri dönüyor

Mehmet Ali Yılmaz, benim gazetecilikteki ilk patronumdur. Türk Haberler Ajansı ve Güneş gazetesinde çalıştığım yıllarda iki kuruluşun da sahibi oydu.
Medya işine bulaşanlar zaten kolay kolay iflah olmuyor. Mürekkep kokusu bir kez ciğere girdi mi, kurtuluş yok.
Mehmet Ali Yılmaz da yeniden ulusal bir yayın grubunun patronluğuna soyundu. Çok yakında, test yayınına başlayacak olan televizyon kanalının ismi TVEM olarak belirlendi. (Bu aralar yeni televizyonlara isim bulmak giderek zorlaşıyor. Zira alfabedeki tüm harflerin isim hakkı, önceden başkaları tarafından satın alınmış durumda. Bu yeni televizyona da kala kala 'EM' kalmış!)
Merkezi Sefaköy'de bulunan kanalın yeni yüzleri de birer birer belli olmaya başladı.
İşte Yakından kumanda farkıyla 'bomba' isimler: Mehmet Ali Erbil ara verdiği televizyon serüvenine bu kez TV-EM ekranlarında devam edecek. Evliliklerinde bir türlü dikiş tutturamayan Erbil, Evlendir Beni Mali isimli izdivaç programı ile izleyicilerin karşısına çıkacak.
Türkiye'nin ilk talk show'cularından biri olan Cem Özer, bu kez eski programının ismini çağrıştıran Laf Lafı Aşıyor ile kariyerine yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor.
Elif Güvendik yine Elifnağme tarzı bir müzik- sohbet programıyla ekrana gelirken, Oya Aydoğan da sunacağı yemek programıyla pek bilinmeyen hünerlerini sergileyecek.
Kanalın spor yüzü de çok renkli bir isim. Spor yazarı ağabeyimiz sevgili Hayri Hiçler, Spor Saati ile her hafta spor gündemine farklı bir soluk getirecek.
Yolları açık, reytingleri bol olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA