Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Klip de tamamdır

Vallahİ olmuş... Eurovision temsilcimiz Love Me Back'in tanıtım klibi de tamamdır.
Şarkı zaten fantastik. Klip için tercih edilen Barok üslup da 'cuk' oturmuş. Can Bonomo her zamanki gibi sempatik ve yaratıcı. Klibi, Bonomo'nun daha önceki Meczup ve Bana Bir Saz Verin şarkılarına da klip çeken Can Saban'ın yönetmesi son derece doğru bir tercih olmuş. Ayrıca Can Saban, Love Me Back'in de aranjörü... Yani hem Can'ın kişiliğini hem de müziğini en yakından tanıyan, bilen kişi.
Böyle olunca da klipte müzik ile görüntü arasında ortak bir ruh yakalamak hiç zor olmamış.
Pendik Marina'nın en yakışıklı teknelerinden Kybele, klibin büyük bölümüne ev sahipliği yapmış. İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası'ndaki çekimler de ilginç. Binanın kendine özgü yapısı, ekranı kendiliğinden 6 parçaya bölüyor ve ortaya etkileyici bir görüntü çıkıyor. Yerebatan Sarnıcı'ndaki çekimlerde ise bu eşsiz mekanın sanki daha iyi kullanılabileceği hissine kapıldım.
Bir de çekimler İstanbul'daki iki güne sığdırılacağına daha uzun bir süreye yayılsa, Bodrum Kalesi, bir korsan kasabasını andıran Kaş limanı, dünyayı kendine hayran bırakan Piri Reis'in haritası gibi eşsiz denizcilik hazinelerimiz de kullanılsa, daha iyi olmaz mıydı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA