Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fikret Kuşkan'a övgüler!

TV Delisi takma adıyla köşemize sürekli katkı sağlayan okurumuzdan bu kez Hayat Devam Ediyor dizisinde muhteşem bir performans ortaya koyan Fikret Kuşkan'a övgü var:
"Merhaba Yüksel Abi, şu an televizyonda Hayat Devam Ediyor'u izlemekteyim. Dizide İsmail rolündeki Fikret Kuşkan'ın oyunculuk performansını görünce yazmadan duramadım.
Geçen bölümlerdeki aile içi şiddet sahnelerinde olduğu gibi; bu bölümde de oğulları Siraç ve Bekir'le çekişirken rolün içine öyle bir girdi ki bir an televizyonun içine girip kavgayı ayırmak istedim.
O kadar büyüyor ki rolün içinde, o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki; hayranlıkla izliyorum.
Tek başına oyunculuğuyla dizinin inandırıcılık seviyesini artırıyor. Gerçekten kendisinin Fikret değil de İsmail olduğuna inandırıyor. Bu adamın performansı konservatuvarlarda ders olarak öğretilmeli.
Ayrıca Bekir rolünü üstlenen Ali Barkın Bürkan gittikçe parlıyor. Bugüne kadar neden bu oyuncuyu televizyonda hiç görmedim diye şaşırıyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA