Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dişi kanaryanın yuvası

Dişi Kanaryalar cuma akşamı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinde yine müthiş bir şov yaptı.
Hele ellerinde tuttukları dövizler tek kelime ile birer yaratıcılık harikasıydı. Birinin üzerinde "Beyler size Lig TV yeter!" yazıyordu. Yıllardır hafta sonu maçtan başka bir şey izlemeyip kumanda aletini esir alan erkeklerden ancak böyle intikam alınabilirdi!
Bir genç kızın elindeki kartonun üzerinde ise şöyle yazıyordu: "Ya Fenerbahçe ya ben dedi. Kendine hiç şans bırakmadı!" Vay ki ne vay!.. Demek ki neymiş? Bir kıza tutulmadan önce onun takımına ne kadar tutulduğu öğrenilecekmiş!
Hanımların ellerindeki bir başka pankarttan: "55 bin kadını iki şey bir araya getirebilir: Ya alışveriş ya Fenerbahçe!" Ah bir de Fenerbahçe 'indirimli' futbol oynayıp her hafta taraftarının yüreğini ağzına getirmese!
Fenerbahçe-Bursaspor maçı sırasında Lig TV kameralarının ekranlarımıza düşürdüğü iki ilginç görüntü daha vardı. Birincisinde, sarı-lacivert formasını kuşanıp, tribüne koşmuş beyaz saçlı teyze, ellerini göğe açıp, kıpır kıpır dudaklarıyla adeta hatim indiriyordu. Belki de Bursaspor'un iki topu, onun sayesinde direklere toslayıp, tabelaya yansımamıştı.
Diğer görüntü ise tüm erkeklere ders olacak nitelikteydi. Normal maçlarda Galatasaray seyircisinin sokulmadığı Şükrü Saracoğlu'nun tribünlerinde sarı-kırmızı formasını giymekte hiçbir sakınca görmeyen kadın taraftar, iki Fenerbahçeli arkadaşının arasında büyük bir keyif ve mutlulukla maç izliyordu.
Harikasınız kızlar! Tıpkı tarih üzerine tarih yazan voleybol takımınız gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA