Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yine Acun farkı!

Adam yapıyor, biz de ayıla bayıla izliyoruz. Bakmayın siz sağda solda "Survivor artık sıktı" filan diye çemkirenlere.
Türkiye; Uzaylı Mustafa Topaloğlu'nun 20 yaşındaki rakibi Hayim'in karşısında 80 kiloyu kıpırdamadan omuzlamasını, Almeda'nın nefes kesen doğal güzelliğini, Sibel Tüzün'ün öldürmekten son anda vazgeçtiği ahtapotun ardından döktüğü gözyaşını, bir gecede 'ünlü' olan Anıl'ın hırsını ve hepsinden önemlisi Hasan ile Nihat arasında giderek şiddetlenen müthiş rekabeti konuşuyor.
Cumartesi gecesi önce Fenerbahçe-Bursaspor maçını izledim, ardından Survivor'ı...
Ne yalan söyleyeyim, maçta heyecanlandığım pozisyon sayısı 3'ü geçmedi. Ama Ünlüler'in, Gönüllüler takımını 5-4 yendiği oyunda heyecandan soluğum kesildi.
Acun bu yıl Survivor kan kaybetmesin diye ne yaptı? Yarışmaları 'eşleşmeli' hale getirdi. Yani takım oyununa kişisel bir rekabet tadı kattı. Durum böyle olunca, daha önce takım oyunları sırasında 'fasulye' muamelesi gören ve virgülün sağındaki sıfıra dönen zayıf kadın yarışmacıların bile önemi ve etkinliği arttı.
Bence Ziraat Türkiye Kupası'nı ve Spor Toto Süper Ligi'nin Play Of organizasyonunu da Acun'a devretsinler. Zira adam heyecan fabrikatörü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA