Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok böyle performans!

Onu zaten çok seviyordum. Ama Medya Kralı'nda ABD'li şarkıcı Della Milles ve Özge Fışkın ile beraber Superstition şarkısını söylerken izleyince, sempatim üç katına çıktı...
Evet, Bülent Serttaş'tan cuma günü TV8 ekranlarında öyle bir performans geldi ki; ağzım hâlâ bir karış açık duruyor!
Zıtlıkları bir araya getirerek, şovunu bir sit com'a çevirmekte giderek ustalaşan Okan Bayülgen, konukları Della Milles ve Bülent Serttaş'tan 'iki farklı kültürün bir araya gelmesi adına' bir düet yapmalarını rica etti. Muhteşem gırtlağıyla Özge Fışkın da Superstition şarkısına katılınca, ortaya son yılların en müthiş, en şaşırtıcı sahne performanslarından biri çıktı.
Bildiği İngilizce kelime sayısı bir elin parmaklarıyla sınırlı Bülent Serttaş, önce blues şarkıcıları gibi sesini çatallaştırdı, sonra masada bulunanlardan "İngilizce eller havaya nasıl denir?" sorusuna yanıt alıp kendini ortaya attı. Milles ve Fışkın şarkıyı söylerken; Bülent Serttaş, Joe Coocker'a taş çıkartan "Hands up", "Everybody" nidalarıyla stüdyoyu ayağa kaldırdı.
Hele şarkının orta yerinde uzun havaya "Elleriiin ellerimdeee" ile girip, "Hands up baby" (Eller havaya bebeğim) ile çıkınca ortalık yıkıldı...
Yok, yok... Anlatmakla olmayacak. Bu bölüm internete düşmüştür. 'Yılın performansını' bulun ve mutlaka izleyin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA