Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ayy Hitler!

Vallahİ rüyamda görsem inanmazdım ama oldu... Dünyaya dehşet saçan, milyonlarca masum insanı ölüme götüren Nazi lideri Adolf Hitler bir televizyon reklamında kullanıldı. Bir şampuan firması, Hitler'in o ateşli propaganda konuşmalarının üzerine dublaj yaptırıp ona "Erkekseniz. ....... şampuanı kullanırsınız" dedirtti!
Yani şimdi ne olacak? Biz Hitler'den korkup hemen o şampuanı almak için markete mi koşacağız?
Yoksa bu reklam kampanyasını sevimli ve komik bulacağımızı mı sanıyorlar? Peki şampuanı kullanınca, ya saçlarımız Hitler gibi olur ve de badem bıyığımız çıkarsa?..
Şu reklamcıların düşünce yapısı bazen çok farklı oluyor. Ben bir ürün ya da hizmeti tanıtmak için karakter arasam, Hitler aklıma gelebilecek en son isim olurdu. Hele ki şampuan reklamında... Toplama kampı Auschwitz'i hatırlayın. Yahudileri sözde yıkamak için gaz odasına göndermeden önce saçlarını sıfıra vuruyorlardı. Sonra da onlardan peruk ya da oyuncak bebek saçı yapıyorlardı. Sabun hikayesine ise hiç girmeyeceğim...
Bırrrrr... Daha kullanmadan saçlarım dikildi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA