Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emir'in yolu, diken dolu!

Bu sezon, dizi oyuncuları arasında en zorlu sınavı Çağatay Ulusoy verecek. Adeta cenazeyi tek başına kaldıracak...
Bilindiği gibi Adını Feriha Koydum'un iki başrol oyuncusu Vahide Gördüm ve Hazal Kaya diziden ayrılmışlardı. Bu durumda 'diziyi kurtarma görevi' tek başına Çağatay Ulusoy'un üzerine yıkıldı. Her ne kadar dizinin kadrosuna Beril Kayar ve Zeynep Çamcı gibi isimler katılmış olsa da gidenlerin boşluğu kolay kolay doldurulacak gibi görünmüyor. Kaldı ki, dizinin jenerik kapağı, Vahide Gördüm ve Hazal Kaya'nın yarım yüzlerinden oluşuyordu. Dizi neredeyse 'yüzünü' kaybetti...
İsmi 'Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu' olarak değişen dizinin yeni dönem tanıtım fragmanlarında gördüm ki, umutlar yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un 'adonislerine' (Baklava şeklindeki karın kaslarına) bağlanmış. Fragmanda aynanın önünde yarı çıplak haldeki Emir'i, saçlarını iki numaraya vururken izledik. Belli ki yapımcıları ve senaristler, Emir'e genç kızları çok daha fazla baştan çıkaracaklarını düşündükleri 'yeni bir yol' çizmişler.
Çağatay Ulusoy, Habertürk'te yayınlanan röportajında dizinin yeni dönemde neye benzeyeceği konusunda önemli ipuçları da verdi. Emir, her türlü sorumluluktan kaçan, ölümden bile korkmayan, hayattan hiçbir beklentisi kalmamış, kafasına ne eserse onu yapan biri haline dönüşecekmiş. Çünkü Feriha ölürken, geriye Emir'in sadece 'bedenini' bırakmış, ruhunu alıp götürmüş.
Yani görünen o ki, dizinin genç kız fanları, bu sezon sadece 'bedenle' idare edecekler!
Belki de dünya tarihinde bir dizi ilk kez bu kadar büyük bir değişim ve dönüşüme uğruyor.
Peki bu riske girileceği yerde, aynı ekibi bir başka dizide buluşturmak daha rasyonel olmaz mıydı? Öyle ya da böyle, bir markaya dönüşen 'Adını Feriha Koydum', sanki mundar ediliyormuş gibi geldi bana...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA