Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bıyık altından eleştiri

Bana göre Murat Başoğlu, ekranın en yakışıklı erkeklerinden biri.
Her ne kadar Benzemez Kimse Sana'da karizması Seyfi Dursunoğlu tarafından sık sık çizilmeye çalışılıyorsa da, bu onun kadınlar arasındaki popülaritesini etkilemiyor.
Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan, ancak yarışma ile yeniden gündeme gelen Başoğlu, doğal olarak dizi yapımcılarının ve yönetmenlerinin de dikkatini çekti ve Benzemez Kimse Sana sayesinde yeni sezon dizilerinden birinde rol kaptı.
Gelin görün ki, geçen hafta Başoğlu'nun bıyıklı halini görünce, pek çok izleyici gibi ben de büyük bir şok yaşadım.
Bıyık bir insana bu kadar mı yakışmaz?
Sanırsınız, biri eline kömürü alıp adamın üst dudağını karalamış... Başoğlu, durumdan duyduğu rahatsızlığı program röportajları sırasında yarışmacı Ömür Gedik'e de anlattı. "Terliyor, kaşınıyor, aynada kendimi tanıyamıyorum" dedi. Meğer dizide canlandırdığı karakter için bıyık bırakmak zorunda kalmış. İyi de keşke dizide takma bıyık kullansaymış da en azından yarışma seyircilerini bu zulümden kurtarsaymış.
Bu arada Murat Başoğlu'na 'ille de bıyık' diye ısrar eden yönetmen mi, senarist mi, yapımcı mı her kimse, belli ki ünlü sunucuya fena halde garez beslermiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA