Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ders vermeye alıştı

Cansel Elçin'in kaderi ekranda ha bire ders vermekmiş... atv'de yayınlanan Gönülçelen dizisinde bir müzik eğitmenini canlandıran ve Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Hayat karakterini şarkıcı yapmak için sürekli ders veren ünlü oyuncu, yeni dizisi Kötü Yol'da bu kez Nuran'a (Şükran Ovalı) oyunculuk dersleri vermek için ter döküyor.
Dizide artist olma hayaliyle yanıp tutuşan taşralı kızı, filminde oynatmaya karar veren yönetmen/oyuncu rolündeki Cansel Elçin, set ekibine rezil olmayı bile göze alarak, sabırla Nuran'ı oyuncu yapmaya çalışıyor.
(Nuran'ın son bölümde rolünü beceremeyince, yönetmene "Kamera gürültüsü beni heyecanlandırıyor. Onu dışarı çıkarıp öyle çeksek, olmaz mı?" demesi pek eğlenceliydi)
Cansel Elçin ise gerçek hayattaki iş disiplini, çalışkanlığı ve magazin medyasından uzakta sürdürdüğü özel hayatıyla 'ders vermeye' devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA