Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Show TV ile rekli barıştım"

Okurumuz Şule Çetinkaya'dan Show TV'ye övgü ve teşekkür var:
"Yüksel Bey merhaba... Ben yaz ekranıyla ilgili bir şeyler yazacağım. Yaz döneminde yayınlanacak programları izlememeye karar vermiştim.
Çünkü sadece vakit öldürmek için ıvır zıvır şeylerle dolduruyorlardı. Çoğu özensiz, 'Nasılsa seyrederler' mantığıyla hazırlanan programlar için ekran başına bağlı kalmak istemiyordum.
Diziler birer birer sezon finali yaptıktan sonra ekranlardan bir süre uzak kalacaktım ama iki program var ki, benim bu kararımı değiştirmeme sebep oldu.
İlki, bir tekrardı... 'Suskunlar' dizisinin tekrarı... Birtakım nedenlerle normal sezonunda seyredemediğim bu diziyi, yaz ekranında yakalamak beni çok mutlu etti. Dizileri bitirmeden 'pat' diye yayından kaldıran Show TV ile barışmamı sağladı bu tekrarlar...
Diğeri ise 'Benzemez Kimse Sana'. Baştan seyretmeye niyet bile etmediğim bir programdı. Bir tanıdık evinde tesadüfen Uğur Arslan'ın Barış Manço taklidini izlememden sonra bende merak uyandırdı.
Takip etmeye başladım ve müptelası oldum.
Uzun yıllardır hasret kaldığımız bir eğlence programıydı ve yaz ekranına gerçekten çok yakışmıştı. Her hafta büyük bir merakla ve sabırsızlıkla bu programı bekler oldum. Özellikle de Uğur Arslan, Cem Kılıç ve Bay J tiplemelerini... Diğerleri de her zaman olmasa da hiç fena değiller...
Emek ve özen gösterildiği her halinden belli olan bu programda 10 bölüm bitti. Sadece üç bölüm kaldığı için üzülmeye başladım. Hasret kaldığımız kaliteli eğlence programlarının artması dileklerimle iyi günler dilerim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA