Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'a minik tüyo

İnsanın bazen kendinden sıkıldığı dönemler olur.
Sanırım Okan Bayülgen de böyle bir süreç yaşıyor.
Geçen sezon haftanın beş günü TV 8 ekranlarında sohbet programı yaparak hem kendini, hem izleyiciyi 'yoran' Okan; bu sezon kulvar değiştirme, kendini yenileme ihtiyacı hissetmiş olmalı ki, aynı ekranda bilgi yarışması sunmaya karar vermiş.
Haftanın beş günü saat 20.00'de 'yarışma sunucusu' olarak izleyeceğimiz Okan Bayülgen, cumartesi geceleri de Disko Kralı ile izleyicinin karşısında olacak.

TEK RAKİBİ ÇENESİ
Bana göre geniş entelektüel birikimi, dünya olaylarına duyarlılığı, medyayı takip etme alışkanlığı ile Okan Bayülgen ideal bir bilgi yarışması sunucusu olabilir. Ancak Okan'ın çok konuşma hatta 'söylev verme' hastalığı, yeni işindeki en büyük handikabı olacaktır. Çünkü bilgi yarışmalarında tempo çok önemlidir, 'sunucu gevezeliği' kaldırmaz.
Okan, bu konuda kendine hakim olabilirse, ekranlar yeni ve çok başarılı bir bilgi yarışması sunucusu kazanabilir.
Tabii ki, Okan Bayülgen gibi deneyimli bir ismin benden tavsiye almaya ihtiyacı olmayabilir ama tekerlek kırılmadan yol göstermek işe yarayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA