Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Keşke gelseydi

Fenerbahçeli Alex'in efsane olup olmadığı tartışması, Başkan Aziz Yıldırım'ın NTV ekranlarındaki yorumuyla başladı.
Başkan, arasının limoni olduğu Alex için 'efsane değil' dedikten bir gün sonra Alex'in heykelinin dikilmesi anlamlı ama bir o kadar da dikkatle incelenmesi gereken bir görüntü oluşturdu.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın açılışa gelmesini son derece olumlu buldum. Bu, Aykut'un haksızca eleştiri konusu olan 'insani yönünün' altının çizilmesi açısından son derece faydalı oldu. Asıl dikkatimi çeken ise Alex'in konuşma yapamayacak kadar duygusal bir yükün altına girmiş olmasıydı. Belli ki yaşadıkları, Kaptan'a fazlasıyla ağır gelmiş, onu ezmiş, yıpratmıştı.
Şimdi soruyorum: Bu ruh halindeki bir futbolcudan verim beklemeye kimin ne hakkı var?
Ama keşke açılışa Başkan Aziz Yıldırım da gelseydi. Zira o heykel, kulübün ya da sponsorların parasıyla değil, gönlü zengin taraftarın cebinden çıkan üç beş kuruşla oraya dikilmişti. O taraftar ki, Aziz Yıldırım için günlerce mahkeme önünde sabahlamıştı. Bu nedenle meseleyi sadece 'Alex sorunu' olarak görmek büyük hataydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA