Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya'ya kurulan tuzak

Acun yavaş yavaş tüm ağır toplarını ateşliyor. Benden başka tüm yazar tayfasının 'Eskisi gibi tutmaz, bu sene hayal kırıklığı yaşar' dediği Yetenek Sizsiniz Türkiye, reyting listesinin zirvesinde.
O Ses Türkiye de son derece neşeli ve renkli bir gala ile sezona 'merhaba' dedi. Sırada Survivor var. Hiç tereddüdüm yok, Reyting Hazretleri bu yıl da 'Yürü ya Acun' diyecek!..
Önce O Ses Türkiye'nin jüri profili:
Bu kadar kilo vermek Hadise'ye hiç yakışmamış. Hülya Avşar'ın tanımlamasıyla 'sivrisinek gibi' olmuş. Türkiye'de zayıflığın yakışmadığı iki kadın var: Biri Hadise, diğeri Meryem Uzerli... (Şu ünlü kadınların da işi ne zor? Zayıflasalar da şişmanlasalar da bize yaranamıyorlar!)
Hülya Avşar yanaklarını şişirtince, Baba filmindeki Marlon Brando gibi konuşmaya başlamış sanki.

ÖLÜMSÜZ İSKOÇYALI OLABİLİR
Yıllardır 'Yağ oranı en düşük ünlü erkek' olmakla övünen Mustafa Sandal yine formda, yine formda!...
Görünen o ki, Ahmet Özhan, Erol Evgin ve Erol Büyükburç gibi şov dünyasının 'Ölümsüz İskoçyalılar' grubuna dahil olacak...
Geçen yılın muzaffer komutanı Murat Boz fazla mı havalanmış ne? Her ne kadar işi şakaya vuruyormuş gibi yapsa da, her şakanın altında bir gerçek olduğu unutulmamalı. Fazla kibir cildi Boz'ar, benden söylemesi...
Bu arada stüdyoda duyulan ses ile yayına giden ses arasında büyük bir fark olduğunu düşünmeye başladım. Zira jüri üyeleri, detoneden kırılan yarışmacıları paylaşamıyor, kusursuz söyleyenlere ise dönüp bakmıyor bile... Acaba yarışmacıları kulaklıkla mı dinleseler ne?

YALNIZ KALABİLİR
Acun'un, Hülya'ya kurduğu tuzak ise müthişti. Geçen yıl Hülya'nın takımında yarışan ama Fatma ile düelloya zorlandığı için üçüncü hafta elenen altın sesli Çağrı Emrah, yeniden yarıştı.
İlk yarışmada olduğu gibi yine dört jüri birden döndü ve hepsi, Çağrı'yı takımına almak için adeta birbirini paraladı. Vallahi yarışmacı kardeşimiz, Grammy ödülü kazansa bu kadar onurlanmazdı! Ve doğal olarak bu kez Hülya'yı seçmedi. (Benim bildiğim Hülya, kanını yerde bırakmaz. Acun'la kamera önünde yalnız kaldığı ilk anda intikamını alır!)
Aslında bu sezonun en fazla zorlanacak jüri üyesi Hülya Avşar olacak. Zira geçen yıl eline geçirdiği altın kadroyu bozuk para gibi harcadığı için kötü bir sicile sahip. Zaten bu 'sabıkasından' dolayı ilk gece seçim yapmak durumunda kalan hiçbir yarışmacı Hülya'yı tercih etmedi.
İster misiniz bizimki, yarışmacı kotasını dolduramasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA