Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çocuklar garnitür olmasın

BAZI durumlar vardır ki, önceden düşünülmesi, hesap edilmesi pek güçtür. Tıpkı Şeflerin Düellosu'nda önceki gün yaşandığı gibi...
Şef adayları Samira ile Gülden kıyasıya yarışıp, hünerlerini sergilediler.
Sıra puanlamaya gelince, daha ilk iki jüri notunda Gülden'in eleneceği anlaşıldı. Jüri üyesi Batuhan Piatti, acımasız eleştirileriyle Gülden'i yerden yere vururken, diğer yarışmacı Azeri kökenli Samira hüngür hüngür ağlamaya başladı. Sunucu Atılgan Poyrazoğlu başta olmak üzere kimse bu tepkiye bir anlam veremedi.
Sonradan anlaşıldı ki; Samira, o sırada stüdyoda yarışmayı izleyen rakibi Gülden'in küçük kızının hıçkıra hıçkıra ağladığını fark etmiş. Samira, annesinin eleneceğini anlayan küçüğün o haline öyle üzülmüş ki, kendini tutamayıp gözyaşı dökmeye başlamış...
En başta söylediğim gibi, bazı durumlar önceden hesap edilemiyor ama bu tecrübeden çıkacak önemli bir ders var: Çetin rekabet koşulları içinde, ağır eleştirilerin havada uçuştuğu böyle bir programa; yarışmacıların küçük çocuklarının izleyici olarak alınması doğru değil. Sanırım programın yapımcıları, bundan sonra bu konuya ayrı bir özen ve duyarlılık gösterecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA