Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Onlar oyuncak değil

Ülkemizde hayvanseverlerin duyarlılıklarının artması son derece sevindirici ve umut verici bir gelişme. Okurumuz Kübra Aras da şov programlarında insanları eğlendirmek amacıyla 'kullanılan' hayvanlar konusunu mercek altına almış:
"Merhaba Yüksel Bey, ben bir hayvansever olarak bugün yayınlanan En Büyük Show programındaki kedilerle gösteri yapan kadın hakkındaki düşüncelerimi duyurmak istiyorum. O kedilerin gösteriye çıkabilmesi için aç bırakıldıkları çok açık belliydi ki, bu tür gösterilerde hep aynı yöntemden yararlanılıyor ve kanallar da bu tür gösterileri yayınladıkça devam etmeleri için bir nevi teşvik oluyor.
Benim isteğim, hayvanların bu şekilde eziyet görmemeleri... Talep olmazsa, gösterilerde hayvan kullanımı azalır diye düşünüyorum. Ayrıca hayvanlarla yapılan gösteriler, çocukların onları oyuncak olarak görmelerine de neden oluyor. Lütfen bunların önüne geçelim ve bilinçlenelim. İyi akşamlar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA