Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hazırlıklı olun!

Reklamlara bakacak olursanız, evden hazırlıklı çıkmanızda fayda var. Neden mi?
Karşınıza aniden Cırt'çı Ayşe Teyze çıkabilir de ondan. Elindeki çamaşır suyunu burnunuza dayadığında, sakın ola ki polisi filan aramaya kalkmayın! Bir de yeni tipler türedi. Bir davette kadının ya da erkeğin elbisesinin canlı rengini mi beğendiniz, hemen onun bir tanıdığı gelip, tuvaletinin ya da smokininin cebinde taşıdığı (!) deterjanı gözünüze sokabilir.
Diyelim ki, sabah uyku mahmuru vapurdan iniyorsunuz. Aniden karşınızda beyaz önlüklü bir adam belirip, 'Hoop, durun bakalım, dişinizde tartar olmasın sakın?' diye üzerinize çullanarak, ağzınıza bir alet sokarsa şaşırmayın!
Unutmayın, bir hafta sonra adam size verdiği diş macununu kullanıp, kullanmadığınızı öğrenmek için ikinci bir test yapacaktır.
Hazırlıklı olun, sarımsak yemeyin!
Bir de sokakta kadınların saçlarını yıkayan Esra Erol var ki, akıllara ziyan. Neredeyse kadınları saçından sürükleyip, yeni şampuanı denetiyor.
Peki hangi kadın kaldırımın ortasında saçını yıkatır? Esra, 'Gel kız, sana koca bulucam valla' dese bile zor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA