Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Melis olmadı!

Leyla ile Mecnun dizisi, kaybettiği Leyla'sını bir türlü bulamadı. Bu sezon diziye Mecnun'un aklını başından alması için 'iliştirilen' Melis Birkan da çare olmadı. Dizinin fan sayfalarında ve sosyal medyada Melis Birkan yoğun şekilde eleştiriliyor.
İzleyiciler onu 'Mimiksiz ve fazla donuk' sözleriyle iğneliyorlar.
Seyirciye bir anlamda hak vermemek elde değil. Zira Melis Birkan, karakterlerinin hemen hepsi 'karikatürize' olan bir komedi dizisi için fazlaca romantik bir görüntüye sahip. İnsan onu görür görmez, Issız Adam filminin finalindeki o ayrılma sahnesini hatırlayıp içleniyor.
Bazı baskın roller, kimi oyuncuların üzerine katran gibi yapışıp kalır. Bu, Issız Adam filminden sonra Melis'in üçüncü başarısız dizi denemesi... (Bu Kalp Seni Unutur mu?, Deli Saraylı)
Acaba oyunculuğuna çok inandığım Melis'in o zifiri katranı üzerinden çıkarmak için kendini biraz daha çitilemesi mi gerekiyor ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA