Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Amerikalılar aptal mı?

Okurumuz Necla Karkazan da filmlerden devşirilip dizi haline getirilen yapımların tutmamasını farklı bir açıdan ele almış:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı beğeni ile takip ediyorum. Okuyucuya söz hakkı verdiğinizi bildiğim için de bu cesaretle bir düşüncemi paylaşmak istedim.
Dila Hanım benim en sevdiğim filmlerden biridir. Senaryosu ve oyuncularıyla, Cahit Berkay imzası taşıyan müzikleri ile benim için efsanedir. Dila Hanım dizisi, bu efsaneye yapılmış bir ihanettir. Erkan Petekkaya'dan bir 'Rıza Bey' yaratamadılar. Hatice Şendil de 'Dila Hanım'ın yanından bile geçemedi. Geçen sezon Al Yazmalım dizisi de hayal kırıklığı yaratmıştı bende, bu sezon da Dila Hanım... Öylesine bir zorlamaya sırf emek vermişler diye saygı duymak bence saçmalıktan başka bir şey olamaz. Hazıra konmayı marifet sanan bizim senaristler, dört saatlik Rüzgar Gibi Geçti klasiğinden 4 bin bölüm çıkartmayı düşünemeyen Amerikalı senaristleri de aptal sanıyor olmalılar! Güzel günler dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA