Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeditepe'nin talihsizliği

AYLAR önce Yeditepe Üniversitesi'nde siyaset bilimi okuyan Gözde Umay adlı öğrenci, Kim Milyoner Olmak İster?'de 'TBMM başka hangi adla anılır?' sorusuna 'Parlamento' yerine 'Yüce Divan' yanıtını verip elenince, milletin diline düşmüş ve internette en çok tıklananlar arasına girmişti.
Okuldaki arkadaşlarının da alay konusu haline gelen Gözde, "Amacım şöhret olmaktı, bunu gerçekleştirdim" deyince ikinci kez gündeme gelmişti.

IŞIK'A BÜYÜK SÜRPRİZ
Cuma gecesi atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster?'de sunucu Kenan Işık, karşısında yine bir Yeditepe Üniversitesi öğrencisi olan Kumsal'ı görünce, "İsmini anımsamıyorum, sizin okuldan bir kız öğrenciyle yarışmıştık ve olay olmuştu" diyerek o olayı hatırlattı.
Işık, "Buraya kiminle geldiniz?" sorusuna "Okul arkadaşlarımla" yanıtını aldıktan sonra büyük bir şok yaşadı. Çünkü Kumsal'ın stüdyoya beraber geldiği arkadaşlarından biri, Gözde Umay'dı... Çok şaşıran Işık, kısa sohbetin ardından yarışmaya geçti. Leblebi-çekirdek kıvamındaki ikinci soru 'Gerçekleşmesi mümkün olmayan olayları anlatmak için kullanılan çıkmaz ayın son günü hangisidir?' şeklindeydi.
Kumsal, kendinden emin bir şekilde 'Perşembe' dedi. Ancak doğru yanıt 'Çarşamba' idi ve yarışmacı daha ikinci soruda stüdyoya veda etmek zorunda kaldı.
Şu şanssızlığa bakar mısınız?
Korkarım, Kim Milyoner Olmak İster? yarışması yüzünden Yeditepe Üniversitesi'ni tercih edenler azalacak. Rektörlük, öğrencilerin yarışmaya katılmasını yasaklasa yeridir yani!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA