Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ses tamamdır!

Belki fazla iddialı bir laf olacak ama O Ses Türkiye yarışması, pazartesi akşamı 21.55 itibariyle bitmiş, birinci belli olmuştur. Yarışmanın galip koçu da Semiramis adlı yarışmacıyı kadrosuna katma hünerini gösteren Mustafa Sandal'dır.
Allahım bu nasıl bir sestir, nasıl bir gırtlaktır?
Sanki kadının ses tellerine dünyanın en ünlü sopranoları hep birlikte tünemiş! Semiramis'i Mustafa Sandal'a kaptırdıktan sonra Hadise'nin gerçekten de sinirden, hayal kırıklığından ağlayacak hale gelmesi işte bundandır.
Semiramis, 70'li yılların unutulmaz müzik grubu Beyaz Kelebekler'in solisti Sema İleten'in kızı. Hayatı müziğin içinde geçmiş belli ki ama genlerindeki müzisyenliği öyle etkileyici bir şekilde sahneye taşıyor ki, dinlerken insanın içinde gerçekten de beyaz kelebekler uçuşuyor.
Bu arada her hafta Hülya Avşar'ın geçen yıl 'mundar ettiği' süper yarışmacılardan biri sahne alıp jüriyi büyülüyor. Geçen sezon yazmıştım; "Hülya'nın elediği yarışmacılardan konservatuvar öğretim kadrosu kurulur" diye...
İzledikçe "Az bile yazmışım" diyorum.
Diğer yandan Mustafa Sandal'ın kurduğu rüya kadronun yanına sadece Murat Boz'un ekibi yaklaşabilir diye düşünüyorum. Allah; Hadise ve Hülya Avşar'a sabır versin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA