Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşitme engellilere iyi haber

Geçen hafta okur mektupları gününde ekran başındaki işitme engellilerin alt yazı talebini duyurmuştum.
Kanal D'nin Basın İletişim Müdürü sevgili dostum Ömer Koçak, işitme engellileri sevindirecek bir hizmetleri olduğunu bildirdi. Sevinerek ve tüm kanallara örnek olmasını temenni ederek, paylaşıyorum:

ÇALIŞIYORUZ
"Yüksel Bey merhabalar, 20 Ekim Cumartesi günü 'Ya İşitme Engelliler?' başlıklı yazınızda, Eda Eda ismiyle yazan bir okurunuzun, engelli izleyicilerimiz ile ilgili parmak bastığı görüş ve düşüncelerine köşenizde yer vererek bu konuyu bir kez daha gündeme taşıdığınız için sizlere öncelikle teşekkür ederiz.
Bu vesile ile, Kanal D'nin işitme ve görme engelli izleyicileri için uzun süre önce bir çalışma başlattığını, Kanal D'nin resmi internet sitesi kanald.com.tr'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Veda dizilerini işitme ve görme engelli izleyicilerin de takip edebileceği şekilde yeniden düzenleyip yayınladığını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA