Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Uçtu uçtu Uğur uçtu!

Benzer değil, adeta ikiz gibiydiler... İşler Güçler dizisinin oyuncularından Sadi Celil Cengiz ile Galatasaray'ın eski futbolcusu Uğur Uçar'ın hayret verici benzerliği ekran karşısındakileri şoke etti.
Dizinin son bölümünde bizimkiler, yeni rol arkadaşlarıyla tanıştırılırken, ben görsel efekt ile Sadi Celil Cengiz'in 'çoğaltıldığını' sandım. Meğer masada oturan kişi Galatasaray'ın eski futbolcularından Uğur Uçar değil miymiş?
'Kendisinin çakmasını' gören Sadi'nin halleri de pek eğlenceliydi doğrusu. Sadi, dizideki rolünü kaptıracağını sandığı Uğur'a "Ne işin var burada?" deyince, Uğur yanıt verdi: "Ne bileyim kardeşim? Ben AKM'nin önünde arkadaşımı bekliyordum. Sizin dizinin servis aracı gelip beni aldı, buraya getirdi..."
Bu müthiş benzerliği değerlendiren ve son derece eğlenceli bir bölümle izleyiciyi şaşırtan İşler Güçler ekibini yürekten kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA