Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En şık kadını seçtim!

ŞİMDİ"Sana da ne oluyor ki?" diyebilirsiniz ama Bugün Ne Giysem?'in birincisinin seçildiği final jürisinde yer almış biri olduğumu unutmayın!!!
Bu 'sahte' uzmanlığımın verdiği yetkiye ve eleştirmen tabiatımdan kaynaklanan 'derin ukalalığıma' dayanarak, yılın birincisini ilan ediyorum:
Semra Özten...
Bu yarışmacıyı ilk kez önceki gün izledim ve hayran kaldım.
Sadece giyim kuşamıyla değil; oturuşu, kalkışı, konuşması, mimikleriyle tam bir hanımefendiydi. Zaten 'şıklık' denilen sadece kumaş ve aksesuvardan ibaret bir olgu değildir.
Az önce saydığım özelliklerin tümünü barındırması gerekir.
Semra Özten, sanatçı kişiliğinin de verdiği üstün zevk, zarafet ve nahiflikle öyle bir görsel şölen sundu ki; benim gibi, programın jürisini oluşturan 'Moda Avcıları'nın da ağzı bir karış açık kaldı.
Öyle etkilendiler ki, Semra Hanım'ın şahane siyah tuvaletinin altındaki ayakkabılarını görmeye gerek bile duymadılar.
Diğer yarışmacılar kusura bakmasın ama benim için bu yarışma pazartesi günü bitmiştir!..

AKLIN YOLU BİR
Bu arada program ekibini, bu köşede yazılanlara değer verdikleri ve her tür yapıcı eleştiriye açık olduklarını gösterdikleri için kutluyorum.
Geçenlerde yarışmacıların bellerine asılı mikrofon vericilerinin çok sakil bir görüntü oluşturduğunu, büyük özenle hazırlanan kıyafetlerde potluk yaptığını yazmıştım. Bu hafta gördüm ki Uğur'lu Oda'da yarışmacıların eline mikrofon verilmiş.
Eee, aklın yolu bir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA